• Bredgade 15, DK-4000 Roskilde
  • +45 24648423
  • kontakt@innoneo.dk
Pårørende
You are here: Home \ Pårørende

16Pårørende:
HipStop kan give dig, som pårørende, en tryg hverdag uden bekymringer for dem du holder af.

En tryg hverdag
Vi hører fra mange patienter, at deres pårørende er bange for, at lade dem være alene, da hoften kan gå ud af led ved ganske normale aktiviteter og bevægelser f.eks. ved at række ud efter fjernbetjeningen, binde snørebånd eller lægge benene over kors. Et ledskred er både en meget smertefuld og ubehagelig oplevelse, og er man alene kan det være svært at tilkalde hjælp.

HipStop begrænser ikke patientens mobilitet men hjælper tværtimod patienten til at have en tryg og normal hverdag. HipStop begrænser de bevægelser der ikke må udføres og støtter op om de bevægelser, man gerne må lave. På den måde kan du, som pårørende, blive fri for bekymring.

HipStop kan ikke give patienten garanti for, at der ikke sker et ledskred, men HipStop kan nedsætte risikoen for at det sker. HipStop er et hjælpemiddel, der får hverdagen til at fungere nemmere.

Undgå genindlæggelse
Genindlæggelse og reoperation er ikke uden risiko. Som pårørende kan det være svært at følge sin nærmeste gennemgå endnu en operation. Derudover er det hårdt og opslidende for begge parter, endnu engang at skulle starte hele forløbet forfra. Med HipStop tilbyder vi en komfortabel løsning der minimerer risikoen for ledskred og efterfølgende genindlæggelse.