• Bredgade 15, DK-4000 Roskilde
  • +45 24648423
  • kontakt@innoneo.dk
Plejepersonale
You are here: Home \ Plejepersonale

16Plejepersonale:
Som plejepersonale der til daglig arbejder med hofteopererede patienter, er der mange ting, der afgør, hvorvidt I ønsker at inkludere HipStop I jeres arbejdsgang. Herunder kan du læse de fordele, der er ved HipStop for såvel jer som jeres patienter:

HipStop giver tryghed
Mange patienter oplever at de bliver utrygge i tiden efter deres operation. De er måske usikre på hvilke bevægelser de skal undgå og tør derfor slet ikke bevæge sig. Andre patienter glemmer endog helt at passe på, og kommer til at lave uhensigtsmæssige bevægelser der kan være have store konsekvenser for deres postoperative forløb og for deres livskvalitet. Et ledskred er både en meget smertefuld og ubehagelig oplevelse, og vil forlænge patienternes rehabilitering væsentligt.

Slip for besværlig rengøring
HipStop er et en-patients produkt og kan derved frigive ressourcer på din arbejdsplads og i jeres arbejdsgang. I slipper for besværet ved at få produkter tilbage, som skal rengøres, desinficeres og vedligeholdes. HipStop udleves til patienten og kommer ikke retur til jeres afdeling. I hjemmet kan patienten selv let holde HipStop ren ved almindelig vask.

Hurtig og nem anlæggelse
HipStop er nem og hurtig at anlægge – det tager kun få minutter – hvorfor du kan bruge din tid på andre vigtige ting. Anlæggelse og tilpasning er ligetil og kræver ikke andet ekstra værktøj end en saks.

Tryg genoptræning
HipStop sikrer at uhensigtsmæssige bevægelser undgås, hvorfor patienten trygt kan lave de nødvendige øvelser uden at tænke på at komme ud i uheldige stillinger. På denne måde kan patienten hurtigere sendes hjem til en tryg hverdag. Dette vil gavne både jer og patienten.

Undgå genindlæggelser
HipStop kan nedsætte risikoen for ledskred i hoften og derved undgå genindlæggelse. HipStop kan på den måde spare tid og ressourcer, samtidig med at patienterne får en god og behagelig oplevelse af deres operation.